Voorwaarden

Aanmelden Vakopleiding of Workshop
Aanmelden voor een vakopleiding of Workshop kan via deze website, telefonisch of ter plaatse in de Nagelstudio van Nails Couture in Maastricht. U ontvangt via email een bevestiging van uw aanmelding.

Per cursus worden maximaal 4 cursisten toegelaten. Uw aanmelding is defintief nadat de aanbetaling is voldaan.

De genoemde prijzen op deze website zijn exclusief BTW, tenzij anders is aangegeven.

 

Workshops
Nadat uw aanmelding is ontvangen dient u 20% van het cursusgeld als voorschot te voldoen (tot uiterlijk 10 dagen voor aanvang van de cursus). Dit kan per bankoverschrijving of in de Nagelstudio van Nailscouture in Maastricht. U kunt pinnen of het voorschot contant voldoen. Na ontvangst van uw aanbetaling is uw cursusplaats definitief gereserveerd. Het restant van het cursusgeld dient u voor aanvang van de cursus per bankoverschrijving te voldoen of ter plaatse. U kunt pinnen of het bedrag contant afrekenen.

Vakopleiding

Ook voor een vakopleiding dient u 20% van het cursusgeld als voorschot te voldoen, per bankoverschrijving of ter plaatse bij Nails Couture in Maastricht. Uiterlijk 10 dagen voor aanvang van de opleiding. Na ontvangst van uw aanbetaling is uw cursusplaats definitief gereserveerd. Het restant van het cursusgeld dient u voor aanvang van de cursus per bankoverschrijving te voldoen of ter plaatse. U kunt pinnen of het bedrag contant afrekenen. Het is mogelijk om het restant van het cursusgeld in twee termijnen te voldoen. U betaalt dan de helft van het resterende bedrag bij aanvang van de cursus en de rest voor het begin van de 6e les.

 

Wijzigen cursusdatum

Indien u om dringende redenen de volledige vakopleiding wilt uitstellen naar een andere datum kan dat in onderling overleg per geval worden besproken. Het cursusgeld wordt niet terugbetaald maar opgeschort naar een andere datum. Tussentijdse lessen van een vakopleiding kunnen niet gewijzigd of na verzuim ingehaald worden.

Annulatie
Indien u na aanmelding en betaling van het voorschot besluit om niet deel te nemen aan de cursus kunt u tot uiterlijk 10 dagen voor aanvang van de cursus annuleren. Een reeds betaald voorschot wordt niet terugbetaald. Hebt u de kosten van de cursus of een deel daarvan reeds voldaan, zal Nails Couture beslissen of de door u gemotiveerde reden aanvaardbaar is en of u recht hebt op terugbetaling of een deel daarvan.

Betaling

Betalingsvoorwaarden workshops
20% bij aanmelding, uiterlijk 10 dagen voor aanvang van de workshop. Het restant voor aanvang van de workshop, via overschrijving, pinnen of contant.

Betalingsvoorwaarden vakopleiding
20% bij aanmelding, uiterlijk 10 dagen voor aanvang van de opleiding. Het restant voor aanvang van de opleiding, via overschrijving, pinnen of contant, het volledige bedrag of 50% daarvan. Bij betaling in termijnen dient het restant voor de 6e les te zijn voldaan.

Bankrelatie Rabobank
10.67.25.238
IBAN: NL29RABO0106725238
BIC: RABONL2Uentity

Landelijk examen

Examen doen voor een vakopleiding is geen verplichting, maar een gecertificeerde afronding van de gevolgde vakopleiding. Het landelijk examen wordt door de firma Entity in Eindhoven afgenomen en vindt tweemaal per jaar plaats. De inschrijving en betaling wordt via Nailscouture afgehandeld. Je brengt zelf een model mee.

 

Wie slaagt ontvangt een erkend diploma van Entity en een deurschild dat je een Erkend Entity Styliste bent.

Privacy

Net zoals op alle websites wordt uw bezoek aan deze site geregistreerd. De webserver logt namelijk uw IP nummer en registreert welke pagina's van deze website door u worden bezocht. Met deze informatie worden webstatistieken automatisch samengesteld. Op basis van deze informatie wordt onze site door de zoekmachines beter gevonden op relevante inhoud en kunnen wij zien welke informatie door onze bezoekers het meest gelezen wordt.

Uw naam of emailadres wordt pas bekend bij ons wanneer u contact met ons opneemt via het contactformulier, een aanmelding voor een cursus doet of een online bestelling plaatst. Deze gegevens worden door Nailscouture verzameld zodat we u goed te woord kunnen staan en uw vraag, aanmelding of bestelling adequaat kunnen afhandelen.

Het is mogelijk dat we in de toekomst via email op de hoogte stellen van bijvoorbeeld nieuwe cursusdata of producten. In dat geval zullen wij altijd een uitschrijflink ter beschikking stellen waarmee u uw gegevens uit onze database kunt laten verwijderen.

 

De privacy van onze klanten vinden wij zeer belangrijk, daarom worden uw persoonlijke gegevens door Nails Couture nooit doorgegeven aan derden.