Mooie nagels en verzorgde handen voor iedereen!

Een verzorgde hand straalt persoonlijkheid uit en geeft je zelfvertrouwen. Nails Couture heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in acrylnagels, French Manicure en Nailart. Ook de verzorging van de handen wordt niet vergeten. Met een heerlijke Spa Manicure kunnen je handen volledig ontspannen. Een quick stop in een van onze zonnebank cabines geeft je huid snel een zomerse uitstraling.

... een bezoek aan de nagelstudio moet vooral plezierig en relaxed zijn...

 

Uw nagels zijn in goede handen! Deze filosofie draag ik over aan mijn cursisten.


Nathalie Laeremans

Acrylnagels

Cursus nagelstyliste Maastricht

Acrylnagels worden gevormd door middel van een poeder en een vloeistof. Als deze samen komen vindt er een chemische reactie plaatst. Daardoor ontstaat er een kneedbaar bolletje en zo wordt de kunstnagel gemodelleerd. Gel is direct vormbaar, en droogt met een speciale lamp.

De kunstnagel kan worden bewerkt met een speciale schaar en vijl zodat deze de gewenste vorm heeft. Daarna kan er een versiering, acryl of nagellak worden aangebracht...

Onderzoek heeft uitgewezen dat gemodelleerde acrylnagels vele malen sterker zijn dan kunstnagels die met een tip worden aangebracht.

Het is aan te raden om uitsluitend verantwoorde materialen te gebruiken die zuurstofdoorlatend zijn. Hierdoor behoudt uw eigen nagel de natuurlijke stevigheid en kan gewoon doorgroeien onder de acryllaag.

Nailart Styling

nails couture

Dat kunstnagels een hype is kan niemand meer ontkennen. Maar dat deze hype zou uitgroeien tot ware kunst had niemand 15 jaar geleden durven voorspellen. De styling van nagels bestaat naast de vorm van de nagels ook uit sobere of uitbundige versieringen van de nagel.

 

Nathalie Laeremans is meervoudig onderscheiden voor haar artistieke ontwerpen. Zo maakt zij voor iedere gelegenheid de passende nagelstyling en zij verheft uw nagels tot kleine kunstwerken waar u trots op kunt zijn
.

Verkoop en groothandel nagelproducten

Spa Manicure

Verkoop en groothandel nagelproducten

Iedereen heeft weleens te maken met sporen van uitdroging, rimpeltjes en ruwe handpalmen. Dit zijn de gevolgen van de vier natuurelementen (aarde, lucht, vuur en water) waar ons lichaam en met name onze handen dagelijks aan worden blootgesteld. Het zijn deze invloeden van de natuur in combinatie met synthetische producten zoals schoonmaakmiddelen die funest zijn voor onze handen. Onze huid en met name onze handen hebben erg veel te verduren.

Door uw handen te verzorgen met een Spa manicure kunt u dit voorkomen en uw handen weer zijdezacht laten aanvoelen. Bij een Spa Manicure worden uw handen diep gereinigd en de doorbloeding gestimuleerd. Dode huidcellen worden verwijderd en uw porieen worden opengesteld voor de opname van natuurlijke zuren. Een rustgevend Parafinebad is een weldaad voor uw handen. Hierdoor wordt de ph-balans van uw huid volledig hersteld en krijgen uw handen haar natuurlijke souplesse terug. De huid wordt zijdezacht.

Door een goede onderarm massage worden de spieren weer soepel. Een stimulatie van de lymphevaten brengt de doorbloeding optimaal tot aan uw vingertoppen.

Een Spa Manicure duurt gemiddeld een half uur tot drie kwartier. Uw nagels en nagelriemen worden netjes verzorgd en uw handen rusten ongeveer 20 minuten in een heerlijk paraffinebadje. Tot slot worden uw onderarmen goed gemasseerd zodat uw handen weer helemaal ontspannen zijn. Als u onze studio verlaat voelen uw handen weer zijdezacht en ontspannen aan.